De leukste bartafel sets voor in de tuin.

Bij Barts Meubelen ben je aan het perfecte adres als het gaat om leuke bartafel sets voor in de tuin. Heerlijk comfortabel borrelen doe je aan tuinset Sanne. Deze geliefde set hebben we deze in diverse uitvoeringen. Maar vergeet ook zeker onze andere leuke bartafel sets niet te bekijken.

bartafel set sanne

Bartafel set 6 personen Sanne

Bartafel set 6 personen Sanne voor buiten is een stoere, sfeervolle tuinset. Deze bartafel met bijpassende barkrukken is perfect voor gezinnen die graag buiten zitten. Het is heerlijk, comfortabel borrelen, lunchen en dineren aan deze tuinset. De 6 bijpassende barkrukken met rugleuning zitten heerlijk.

tuinset-sanne-tweekleurig.1.3

Steigerhouten tuinset Sanne tweekleurig

Steigerhouten tuinset Sanne tweekleurig is een stoere tuinset bestaande uit een bartafel met 4 bijpassende barkrukken met rugleuning.

tuinset-sanne-voorraad

Barset buiten Sanne

Barset buiten Sanne is een stoere, sfeervolle tuinset. Deze bartafel met bijpassende barkrukken is perfect voor mensen die graag buiten in het zonnetje zitten. De 4 barkrukken met rugleuning passen perfect bij de bartafel.

douglas houten tuinset sanne met 4 barkrukken

Douglas bartafel set met 4 krukken Sanne

Deze bestseller hebben wij uitgevoerd in douglas hout. De douglas bartafel set bestaat uit een fijne hoge tuintafel met 4 bijpassende barkrukken met rugleuning.

Voordelen van een bartafel set in de tuin

  • Prettig formaat en makkelijk in onderhoud
  • Uitstekende verhoudingen voor comfortabel tafelen
  • Tijdloos design en stevig ontwerp
steigerhouten-tuinset-sander.1.1

Steigerhouten tuinset Sander

Steigerhouten tuinset Sander is een stoere tuinset bestaande uit een steigerhouten bartafel met 4 bijpassende barkrukken met rugleuning. De combinatie van het steigerhout en steigerbuis wat in de bartafel en krukken is verwerkt geeft de set een erg stoere uitstraling.

douglas-tuinset-soof.3

Douglas tuinset Soof

Douglas tuinset Soof is perfect voor in de tuin waar regelmatig een feestje plaatsvindt. Aan de heerlijke barkrukken kun je natuurlijk gezellig een wijntje of biertje drinken maar hij is ook perfect om aan de staan tijdens een tuinfeestje. Ook heeft u de mogelijkheid om zitkussens met bandjes mee te bestellen voor extra zitcomfort.

steigerhouten tuinset jamie

Steigerhouten tuinset Jamie

Steigerhouten tuinset Jamie is een sfeervolle tuinset bestaande uit een steigerhouten bartafel met 2 bijpassende barkrukken. De poten zijn gemaakt van houten balken van 70 x 70 mm en worden naar keuze wit, grijs of zwart geverfd. Met de keuze voor maatwerk zitkussens met bandjes wordt deze bartafel set voor de tuin ineens nog comfortabeler.