Boomstamtafel Rotterdam

Ben jij een Rotterdammer en zoek je nog naar een mooie, stevige boomstamtafel waar je lang plezier van wilt hebben.
Bekijk dan zeker eens ons assortiment boomstamtafels. Wij vinden namelijk dat wij uitzonderlijk boomstamtafels leveren, prachtige tafels die je niet overal zo zult tegenkomen. Dit klinkt natuurlijk als het zoveelste verkooppraatje maar wij leggen op deze pagina graag uit waarom wij onze boomstamtafels zoveel mooier vinden.

Direct al onze boomstamtafels bekijken?

Waarom wij onze boomstamtafel de beste keuze vinden.

Onze boomstamtafels worden gemaakt van eikenhout, verlijmd in eigen werkplaats. Nu is dat niet wat onze tafels bijzonder maakt, eiken boomstamtafels worden namelijk allemaal verlijmd. Wat maakt dit wel bijzonder?

boomstamtafel kruispoot smal 40

Wij maken onze boomstamtafel van brede lamellen

De breedte van de lamellen is echt heel bepalend voor de totale uitstraling van jouw boomstamtafel. Door de eettafel uit mooie brede lamellen te verlijmen ziet hij er het natuurlijkste uit wat jouw eettafel een luxere en rustigere uitstraling geeft.

opgedikte boomstamtafel

Bij optische dikke randen klappen wij deze om voor een mooie spiegel

Het kan zo zijn dat je een 6-8cm dik blad zou willen of dat je een beetje op de prijs wilt besparen door een wat dunner massief blad te kiezen met een optische rand. Wij kiezen er dan voor om de kopse kanten van de tafel te spiegelen zoals op de foto.

boomstamtafel vintage ronde matrix.8

Sortering op kleur voor jouw boomstamtafel

Naast brede lamellen vinden wij ook sortering op kleur erg belangrijk. Als je namelijk 3 totaal verschillende lamellen zou gebruiken krijgt jouw tafel nog niet het gevoel van samenhang. En laat dit bij een boomstamtafel nu juist heel belangrijk zijn.

proefstalen op eikenhout

Wij maken onze boomstamtafel van brede lamellen

Het kan dat je toch een ander tintje zou willen dan het originele eikenhout. Dat is geen probleem door ons grote assortiment kleuren voor op het eikenhout.

noest stoppen

Keuze voor het vullen van noesten/scheurtjes

Wij werken met rustiek eikenhout wat betekend dat een scheurtje en een noest onderdeel zijn van jouw nieuwe boomstamtafel. Dit draagt positief bij aan de natuurlijke uitstraling van jouw boomstamtafel. Maar het is natuurlijk niet altijd praktisch. Daarom heb je bij ons de keuze om deze donker of licht te laten vullen. Passend bij jouw persoonlijke voorkeur.

boomstamtafel matrix onderstel rond [800800]

Volledig vrije keuze in het bepalen van de afmetingen van de tafel

Omdat onze boomstam tafelbladen in eigen werkplaats worden gemaakt ben je heel vrij in het bepalen van de afmeting. Wil jij dus een tafel van 268 cm lang, geen probleem! Bij de breedte van een boomstamtafel moet je natuurlijk wel rekening houden dat hier wat verschil in kan zitten door de natuurlijk gevormde boomstamkant.

Direct al onze boomstamtafels bekijken?

Bekijk hier de 3 favoriete boomstamtafels in Rotterdam

Personaliseer zelf jouw boomstamtafel

Uiteraard kunnen wij nog veel meer boomstamtafels maken als het assortiment dat je online kunt vinden. Wij hebben een groot assortiment tafelpoten en het blad kun je zo personaliseren dat het perfect past bij jouw wensen. Kun je dus online de juiste combinatie niet vinden, neem contact met ons op. Natuurlijk kun je ons ook bezoeken, je vindt ons in Heerle NB, een goed half uurtje rijden vanaf Rotterdam.

De boomstamtafel wordt gratis thuisbezorgd in Rotterdam

De boomstamtafel leveren wij gratis bij u thuis in Rotterdam. Het enige wat u eventueel nog extra kan kiezen is om deze door de chauffeur op uw gekozen onderstel te laten monteren. Maar dit kunt u natuurlijk ook zelf doen.

Direct al onze boomstamtafels bekijken?