Boomstamtafel Breda

Woon jij in of rondom omgeving Breda en ben jij op zoek naar een mooie boomstamtafel dan moet je onze boomstamtafels bekijken. Wij garanderen de mooiste boomstamtafels van Nederland en België te maken. Hieronder vertellen wij graag wat zo bijzonder is aan onze tafels. Daarnaast zijn onze tafels bijzonder gemakkelijk samen te stellen en profiteer je altijd van snelle levertijden.

  • Oneindig veel mogelijkheden en combinaties
  • Flexibele leveringen: bezorging en montage door eigen chauffeur
  • Betalen bij levering
  • Deskundig advies en echt vakmanschap
  • Direct al onze boomstamtafels bekijken?
Video over de mogelijkheden van onze boomstamtafels

Waarom onze boomstamtafel?

Onze boomstamtafels worden gemaakt van eikenhout, verlijmd in eigen werkplaats. Waarschijnlijk als je al even op zoek bent heb je dit al bij meerdere bedrijven gelezen. Maar wat ons uitzonderlijk maakt is het volgende.

boomstamtafel met 4 hairpin tafelpoten (40)

Bladen van brede lamellen

De breedte van de lamellen is bepalend voor de totale uitstraling van jouw boomstamtafel. Door de eettafel uit mooie brede lamellen te verlijmen ziet hij er het natuurlijkste uit wat jouw eettafel een luxere en rustigere uitstraling geeft.

opgedikte boomstamtafel

Een extra dik tafelblad

Het kan zo zijn dat je een heel dik blad zou willen of dat je een beetje op de prijs wilt besparen door een wat dunner massief blad te kiezen met een optische rand. Wij kiezen er dan voor om de kopse kanten van de tafel te spiegelen zoals op de foto.

boomstamtafel met eetkamestoel label51 jace - antraciet

Sortering op kleur

Naast brede lamellen vinden wij ook sortering op kleur erg belangrijk. Als je namelijk 3 totaal verschillende lamellen zou gebruiken krijgt jouw tafel nog niet het gevoel van samenhang. En laat dit bij een boomstamtafel nu juist heel belangrijk zijn.

boomstamtafel vintage ronde matrix

Verschillende kleurtinten

Het kan dat je toch een ander tintje zou willen dan het originele eikenhout. Dat is geen probleem door ons grote assortiment kleuren voor op het eikenhout.

noest stoppen

Gevulde noesten

Wij werken met rustiek eikenhout wat betekend dat een scheurtje en een noest onderdeel zijn van jouw nieuwe boomstamtafel. Dit draagt positief bij aan de natuurlijke uitstraling van jouw boomstamtafel. Maar het is natuurlijk niet altijd praktisch. Daarom heb je bij ons de keuze om deze donker of licht te laten vullen. Passend bij jouw persoonlijke voorkeur.

maatwerk

Alle afmetingen voor de boomstamtafel

Omdat onze boomstam tafelbladen in eigen werkplaats worden gemaakt ben je heel vrij in het bepalen van de afmeting. Wil jij dus een tafel van 268 cm lang, geen probleem! Bij de breedte van een boomstamtafel moet je natuurlijk wel rekening houden dat hier wat verschil in kan zitten door de natuurlijk gevormde boomstamkant.

Kom langs of bestel de boomstamtafel direct online

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat het de moeite waard is om het verschil minimaal te komen bekijken in onze kleine showroom te Heerle NB, een dorpje naast Roosendaal. Dit is een kleine 30 minuten rijden vanaf Breda. Natuurlijk kan bestellen ook online en wordt de boomstamtafel gratis thuisbezorgd in heel Breda en omgeving.

De boomstamtafel gratis thuisbezorgd in Breda

De boomstamtafel leveren wij gratis bij u thuis in Breda. Het enige wat u eventueel nog extra kan kiezen is om deze door de chauffeur op uw gekozen onderstel te laten monteren. Maar dit kunt u natuurlijk ook zelf doen.