Boomstam eettafel op maat bestellen.

Plannen om een nieuwe tafel te kopen? De boomstam eettafel is een sfeervolle eetkamertafel met een natuurlijk karakter. De vorm van het blad laat de rondingen van de oorspronkelijke boom zien. Deze bladen worden vaak gecombineerd met een stalen onderstel zodat voor een stoere, industriële sfeer. Natuurlijk kan de boomtafel ook worden gecombineerd met een houten onderstel.


De voordelen van onze boomstam eettafel.

boomstamtafel met matrix onderstel rond 800x800
Boomstam eettafel
01.

Afmetingen

Jij bepaalt jouw ideale afmeting. Online vindt je heel veel verschillende maten in de keuze opties.

02.

Kleuren

Behalve de meest gekozen optie: blank eikenhout met een beschermende coating vindt je in onze showroom een wand vol kleurmogelijkheden.

03.

Kwaliteit.

Wij verlijmen onze boomstam tafelbladen zelf. We selecteren onze panelen zorgvuldig met aandacht voor het mooiste resultaat!

04.

Combinaties.

Online bieden wij nog niet alle mogelijkheden aan qua combinaties tussen het blad en het onderstel. Mocht je jouw ideale combinatie nog niet kunnen vinden. Mail ons of kom langs.

Kies jouw onderstel voor de boomtafel.

Het perfecte stalen onderstel. Jouw ideale tafelpoot kent geen beperkingen. Hij voorziet je van alle gemakken die jij graag ziet. Wil jij een onderstel onder het blad zodat je rondom de tafel alle ruimte hebt voor eetkamerstoelen. Of wil jij een stoere tafelpoot die gezien mag worden zoals een stalen X-onderstel.

We weten één ding zeer. Een stalen onderstel combineert perfect met jouw boomstamblad. Het staat stoer en toch sfeervol. Ze passen bij vele interieur stijlen en matchen met heel veel eetkamerstoelen. Kun je jouw ideale combinatie binnen ons online assortiment niet vinden? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor jouw boomstamtafel eik op maat.

ruime keuze uit stalen onderstellen voor de boomstam eettafel

Highlights voor de boomtafel.

  • Unieke uitstraling door de natuurlijk gevormde boomkanten.
  • Industrieel in combinatie met een stalen onderstel.
  • Verlijmd van brede panelen. Gemiddeld 3 panelen in de breedte voor een boomtafel.
  • Handgemaakt in alle afmetingen en samengesteld volgens jouw wensen.
  • Snelle levering en massief eikenhout.

Kleuren voor de boomstamtafel eik.

Er zijn zoveel prachtige kleuren tegenwoordig dat we hebben besloten ons assortiment kleur behandelingen uit te breiden. Dit betekend dat wij op dit moment ongeveer 40 verschillende kleuren kunnen aanbieden voor jouw boomstam blad. Onwijs tof natuurlijk! Helaas is dit deel online nog niet helemaal ready omdat zoveel kleuren lastig zijn via een beeldscherm over te brengen. Maar bij ons in de showroom kunnen wij alle kleuren laten zien. Bovendien kunnen wij ook een proefstaal klaarmaken terwijl u wacht om mee naar huis te nemen.

Ook zijn we druk bezig alle kleurstalen online toe te voegen. Zo kunt u gemakkelijk thuis, vanaf de bank, een selectie kleurstalen bestellen. Match de kleurstaal met jouw vloer, de keuken of bekijk ze bij diverse lichtinvallen. En maak zo de perfecte keuze voor jouw boomstam eettafel.

Kleurbehandeling op het hout
Laat jouw boomstamblad behandelen in een van onze 40+ kleuren.

Hoeveel stoelen aan de boomstam eettafel.

De ideale eethoek is natuurlijk een combinatie van een fijne eettafel en comfortabele eetkamerstoelen. Eetkamerstoelen zijn er in vele soorten en maten. De maten van eetkamerstoelen lopen ver uit elkaar. Dit maakt de vraag: hoeveel stoelen passen er aan deze boomstam eettafel soms lastig. Heeft u al eetkamerstoelen en twijfelt u? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag.

Daarnaast hebben wij ons assortiment uitgebreid met een ruim aanbod eetkamerstoelen. Hiervan hebben wij het overgrote deel bij ons op locatie opgesteld staan. Natuurlijk niet iedere stoel in iedere kleur, maar wel vele stoelen in diverse stoffen. Door deze combinatie aan te bieden kunnen wij nog beter helpen met het uitzoeken van de juiste eethoek combinatie.

de-boomstamtafel-met-eetkamerstoelen
Boomstam eettafel
boomstam bijzettafels
Boomstam eettafel

Boomstam bijzettafels

Bekijk hier ook eens onze boomstam bijzettafels. Unieke modellen in vele vormen en maten.

boomstamtafel aan keukeneiland
Boomstam eettafel

Tafel aan keukeneiland

Lees meer over de mogelijkheden voor een eettafel zoals een boomstamtafel aan je keukeneiland.

boomstamtafel bij klant
Boomstam eettafel

Boomstamtafel inspiratie

Bekijk hier enkele voorbeelden van boomstamtafels bij onze klanten.

Wij leveren de boomstam eettafel door heel Nederland.

Onze boomstamtafel wordt bezorgd en naar keuze gemonteerd door onze eigen vriendelijk chauffeur. Zo bestel je onze boomstamtafels gemakkelijk vanuit de bank bij jou thuis. Wij leveren vrijwel wekelijks in de regio’s Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Maar ook Breda, Tilburg en Utrecht.

Maar natuurlijk ook dichter bij onze eigen locatie. In Roosendaal, Bergen op Zoom, Dinteloord, Wouw en Steenbergen.