Boomstam eettafel

Boomstam eettafels zijn een prachtige toevoeging aan elke eethoek. Iedere boomstam eettafel heeft zijn unieke natuurlijke schoonheid door hun karakteristieke nerven en knoesten. Wat er niet alleen voor zorgt dat je een prachtige eettafel hebt om aan te dineren maar ook de hele ruimte zal upgraden.

Boomstam eettafels voor een sfeervolle eethoek

Een boomstam eettafel is meer dan alleen een meubelstuk. Het is de plek waar je samen met het gezin, met vrienden en familie samenkomt. Of dit nu is voor een warme maaltijd, een goed gesprek of een spelletje. Wij vinden het geweldig dat we ons steentje kunnen bijdragen aan het creëren van de perfecte eettafel voor jouw thuis. Daarom doen we ons best om de mogelijkheden aan te bieden die jij nodig hebt om een boomstam tafel te laten maken die aansluit bij alle wensen en verwachtingen.

Volledig naar jouw wens te personaliseren

Een eikenhouten boomstamtafel is niet zomaar een meubelstuk; het is een kunstwerk dat de natuur in huis brengt. Maar wat deze tafels nog specialer maakt is het feit dat je ze volledig kunt aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Van de maat en kleur tot de afwerking en het onderstel. Elke eetkamer is anders, dus waarom zou je genoegen nemen met een one-size-fits-all tafel? Terwijl je met onze boomstamtafels de perfecte afmetingen kunt kiezen. Of je nu een intieme eethoek voor twee wilt creëren of een royale tafel voor grote familiemaaltijden nodig hebt, het is allemaal mogelijk. Al onze boomstam eettafels worden op maat gemaakt, zodat deze feilloos in jouw ruimte past.

Een palet aan kleurkeuzes

Eikenhout heeft van nature een warme en rijke uitstraling, maar we kunnen het eikenhout ook kleuren, zodat je deze kunt aanpassen aan je interieur. Of je nu de natuurlijke onbewerkte uitstraling wilt behouden van het eikenhout of een tint verkiest die bij je andere meubelen kiest, maatwerk biedt vele mogelijkheden qua kleuropties. Van lichte, witte tinten tot warme, donkere tinten.

De afwerking van onze boomstamtafels

Onze boomstam eettafel worden standaard gladgeschuurd opgeleverd. Eventueel in een kleur naar keuze of met een glanzende of matte lak afgewerkt. Ook in oliën hebben we een assortiment. Meestal wordt er gekozen voor een matte lak op het blad omdat dit een zo natuurlijk mogelijke uitstraling behoudt. Daarnaast heb je nog de mogelijkheid om noesten open te laten, donker te vullen of licht te laten vullen.

Kleuren voor op het hout

Er zijn zoveel prachtige kleuren tegenwoordig dat we hebben besloten ons assortiment kleur behandelingen uit te breiden. Dit betekend dat wij op dit moment ongeveer 40 verschillende kleuren kunnen aanbieden voor jouw boomstam blad. Onwijs tof natuurlijk! Helaas is dit deel online nog niet helemaal ready omdat zoveel kleuren lastig zijn via een beeldscherm over te brengen. Maar bij ons in de showroom kunnen wij alle kleuren laten zien. Bovendien kunnen wij ook een proefstaal klaarmaken terwijl u wacht om mee naar huis te nemen.

Ook zijn we druk bezig alle kleurstalen online toe te voegen. Zo kunt u gemakkelijk thuis, vanaf de bank, een selectie kleurstalen bestellen. Match de kleurstaal met jouw vloer, de keuken of bekijk ze bij diverse lichtinvallen. En maak zo de perfecte keuze voor jouw boomstam eettafel.

Onderstellen voor onze boomstam eettafels

Het onderstel van een boomstam eettafel is als het fundament van een gebouw – het bepaalt de stabiliteit en het uiterlijk van het geheel. Of je nu de voorkeur geeft aan een minimalistisch metalen onderstel, een klassieke houten tafelpoot of zelfs een combinatie van deze materialen, hierin hebben we een groot aanbod met keuzes. Daarnaast biedt maatwerk talloze opties. Het onderstel kan de tafel een eigentijdse, industriële, rustieke of zelfs bohemian uitstraling geven, precies zoals jij het wilt.

Het perfecte stalen onderstel

Jouw ideale tafelpoot kent geen beperkingen. Hij voorziet je van alle gemakken die jij graag ziet. Wil jij een onderstel onder het blad zodat je rondom de tafel alle ruimte hebt voor eetkamerstoelen. Of wil jij een stoere tafelpoot die gezien mag worden zoals een stalen X-onderstel.

We weten één ding zeer. Een stalen onderstel combineert perfect met jouw boomstamblad. Het staat stoer en toch sfeervol. Ze passen bij vele interieur stijlen en matchen met heel veel eetkamerstoelen. Kun je jouw ideale combinatie binnen ons online assortiment niet vinden? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor jouw boomstamtafel eik op maat.

De voordelen van de boomstam eettafel

  • Unieke uitstraling door de natuurlijk gevormde boomkanten
  • Industrieel in combinatie met een stalen onderstel
  • Verlijmd van brede panelen. Gemiddeld 3 panelen in de breedte.
  • Handgemaakt in alle afmetingen en samengesteld volgens jouw wensen.
  • Snelle levering en massief eikenhout.

Hoeveel stoelen aan de boomstam eettafel.

De ideale eethoek is natuurlijk een combinatie van een fijne eettafel en comfortabele eetkamerstoelen. Eetkamerstoelen zijn er in vele soorten en maten. De maten van eetkamerstoelen lopen ver uit elkaar. Dit maakt de vraag: hoeveel stoelen passen er aan deze boomstam eettafel soms lastig. Heeft u al eetkamerstoelen en twijfelt u? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag.

Daarnaast hebben wij ons assortiment uitgebreid met een ruim aanbod eetkamerstoelen. Hiervan hebben wij het overgrote deel bij ons op locatie opgesteld staan. Natuurlijk niet iedere stoel in iedere kleur, maar wel vele stoelen in diverse stoffen. Door deze combinatie aan te bieden kunnen wij nog beter helpen met het uitzoeken van de juiste eethoek combinatie.

Meer lezen ?