Boekenkast industrieel

Denk jij eraan om een industriele boekenkast te kopen. Bekijk dan zeker ons assortiment. Als specialist in maatwerk industriele kasten kun je bij ons alle kanten op. Online vindt je al een ruime selectie boekenkasten. Unieke kasten die je kan samenstellen in vele afmetingen. Daarnaast vindt je ook een groot assortiment industriele vakkenkasten en buffetkasten. Maar ook de wandkast industrieel vindt u in ons assortiment. Bovendien kun je bij ons ook terecht voor een volledige maatwerk kast.

Wandkast industrieel

zwart stalen frame met zwart eikenhout i.c.m. blank eikenhout met visgraat motief.

visgraat kast eikenhout met stalen frame
Stalen visgraat kast eikenhout met stalen frame.

Vakkenkast industrieel

Industriele kast van eikenhout met zwart metalen frame. Scherp geprijsd in vele maten.

kast industrieel met vakken
Vakkenkast industrieel Bart

Vakkenkasten op maat

Stalen vakkenkast industrieel 6.
Een van onze populairste vakkenkasten ooit.

vakkenkast eikenhout en staal 6 - 140x210 (800*800)
Vakkenkast eikenhout en staal 6

Boekenkast industrieel uit eigen werkplaats.

Hoogwaardige, betaalbare industriele kasten uit onze eigen werkplaats. Onze boekenkasten in industriele stijl kun je in vele afmetingen direct online samenstellen. Maar voor specifiek maatwerk kun je altijd contact met ons opnemen of langskomen in de showroom.

Onze showroom bevindt zich in het kleine plaatsje Heerle in Brabant, een dorpje in de buurt van Roosendaal en Bergen op Zoom. Wij hebben een kleine showroom naast onze meubelmakerij. Hier kunnen wij alle behandelingen, materialen ed. laten zien. Daarnaast kunnen we je bezoek combineren met een afspraak met een van ons. Dan kunnen we direct al je wensen bespreken.

Boekenkast industrieel

zwart stalen frame met zwart eikenhout i.c.m. blank eikenhout in diverse maten online samen te stellen.

vakkenkast eikenhout en staal 8 zwart
Vakkenkast eikenhout en staal 8

Stalen kasten met hout

Industriele kast met een stalen frame ingelegd met eikenhout. Stel de Boekenkast industrieel online naar jouw afmeting samen.

stalen kast met vakken
Stalen kast met vakken en lades 13

Vakkenkasten op maat

Stalen vakkenkast met vakken 15.
Een populaire vakkenkast met een fijn balans tussen open en gesloten vakken.

afbeelding kast industrieel met vakken
Kast industrieel met vakken 15

Metalen frame van Boekenkast industrieel

In onze werkplaats te Heerle NB (Roosendaal) maken wij onze Boekenkast industrieel in alle soorten en maten. Zo wordt het stalen frame op onze eigen las etage gemaakt. Uiteraard kunt u u ervan uitgaan dat het stalen frame wordt gemaakt van mooie, degelijke materialen.
Veel van onze industriele kasten hebben een stalen / metalen frame van bijvoorbeeld:
Koker 40x40mm, Koker 30x30mm, Koker 25x25mm, Koker 20x20mm

Het stalen frame wordt bij ons in eigen werkplaats gelast in de afmeting die u heeft gekozen. Afhankelijk van uw keuze zullen we het staal transparant spuiten of laten voorzien van een poedercoating. Bijvoorbeeld in de populaire kleur matzwart. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen het staal niet te laten behandelen. De kans op roestvorming is dan wel groot. Bekijk al onze industriele kasten >>

Hout voor Boekenkast industrieel

Het meest voorkomende hout voor de Boekenkast industrieel is rustiek eikenhout.
Maar ook vintage eikenhout en steigerhout komen regelmatig voor.

Wist je dat wij het eikenhout naar wens kunnen kleuren. In onze showroom hebben wij een ruim assortiment kleuren en kunnen wij ook kleuren op aanvraag mengen. ( dit kan helaas (nog) niet online )

Voor welke Boekenkast industrieel kun je bij ons terecht?

In principe kun je voor bijna alle industriële kasten van hout en/of staal bij ons terecht.
Bijvoorbeeld:

Maatwerk Boekenkast industrieel

En wat dacht je van een stoere wandkast. Industrieel door het stalen frame en de stalen handgrepen. Maar toch sfeervol door het warme, rustieke eikenhout. En dan niet te vergeten de combinatie met de zwarte lades en het visgraat patroon. Echt een blikvanger in jouw woonkamer of bedrijfsruimte.

Wil jij nu ook zo’n gave, industriele kast? Dat kan natuurlijk! Deze is online te bestellen maar we kunnen natuurlijk ook samen zo’n toffe kast samenstellen helemaal volgens uw wensen en afmetingen. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen voor een maatwerk afspraak bij ons in de werkplaats.