4x een garderobekast van hout bij de klant

Steigerhouten garderobekast

De steigerhouten garderobe kast die u hier ziet is gemaakt van old-look steigerhout.

De klant heeft zelf de kapstokhaken uitgekozen uit ons assortiment voor de kapstokhaak. Zie je hoe mooi het hout combineert met de blauwe kleur op de muur.

Eikenhouten garderobekast op maat in de hal

Hoe fijn is het om een vaste te plek te hebben voor al je jassen, tassen en schoenen. Door het plaatsen van een garderobekast heb je meteen een vaste plek voor al deze spullen.

Garderobekast industrieel Travis

Deze garderobekast is voorzien van een stalen roede. Perfect om alle jassen aan op te hangen.

Onderin heb je voldoende ruimte voor je schoenen. Het eikenhout en staal geeft het totaal een stoere, luxe uitstraling.

Steigerhouten garderobekast met grey-wash

Deze steigerhouten garderobekast is gemaakt van old-look steigerhout. Vervolgens is hij behandeld met onze grey-wash kleurbehandeling.

Natuurlijk is hij uitgerust met de 5 standaard kapstokhaken. En heb je onderin praktische opbergruimte.

Meest gestelde vragen over de garderobekast

Bij het bestellen van een garderobekast kun je natuurlijk tegen een aantal vragen aanlopen. Hiervoor kun je ons natuurlijk altijd bellen maar misschien vindt je de antwoorden ook tussen de meest gestelde vragen hieronder.

Als het gaat om de diepte van een garderobekast, zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Kies je voor een garderobekast met een roede is natuurlijk de maat van een kledinghanger een belangrijke factor. Ook speelt de ruimte in de hal een grote rol. En natuurlijk de hoeveelheid schoenen, jassen en tassen die je hierin kwijt wilt opbergen.

Jazeker, ook voor een garderobekast die volledig op maat gemaakt moet worden ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken hierbij met massieve materialen zoals eikenhout en steigerhout. En natuurlijk ook met stalen details of een stalen frame indien gewenst. Kom langs op onze locatie of zet je wensen op de mail voor de mogelijkheden.

Onze handgemaakte meubelen worden volledig gemonteerd geleverd. Bij hoge, ondiepe kasten heeft het onze voorkeur, tegen eventueel omvallen bij belasting, om de kast aan de muur te monteren. Dit kunnen wij helaas niet voor u uit handen nemen.

De meest actuele levertijden vindt u bij de productinformatie. Voor volledig maatwerk is deze meestal +/- 2 weken langer als een standaard website model. Wilt u het zo precies mogelijk weten kunt u altijd even bellen, whatsappen of mailen.