zwevende wandplank in Amsterdam

Een wandplank aan de muur. Een fijner woon-item als een plankje voor aan de muur kan ik me zo even niet bedenken. Een goede wandplank mag in jouw woning niet ontbreken. Het past in vrijwel iedere ruimte en voegt gelijk zoveel sfeer toe. Lees hier meer over onze wandplanken en bekijk de diverse ophangbeugels.

wandplanken in diverse vormen en maten
zwevende wandplank in Amsterdam

Een zwevende wandplank in Amsterdam van Barts meubelen

Een wandplank kun je op zoveel plekjes in huis plaatsen. Hang jij hem in de keuken of liever de badkamer? Hou jij wel van een statement aan Ga dan voor een muur vol wandplanken! Wij zijn continue bezig met het uitbreiden van het assortiment wandplanken. Zo komt er steeds weer een nieuwe favoriete wandplank bij in ons assortiment. Hierin zijn er meerdere wandplanken. Limited editions van bijzondere houtsoorten, speciaal ingekochte favorieten. En natuurlijk onze maatwerk wandplanken die je direct online naar eigen afmeting samenstelt. 

website.wandplank.5
zwevende wandplankin Amsterdam

Materialen voor de zwevende wandplank in Amsterdam

Natuurlijk zijn qua materialen heel veel verschillende mogelijkheden voor de zwevende wandplank in Amsterdam. Om te beginnen heb je natuurlijk verschillende materialen. Houten wandplanken zoals eikenhout, steigerhout, douglashout en oude houtsoorten zoals oud eiken wagondelen. Maar ook van staal zijn er waanzinnig toffe wandplanken. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog keuze in de soort wandbeugels, voornamelijk in combinatie met houten wandplanken.

wandplank aan de muur
zwevende wandplank in Amsterdam

Vorm voor de zwevende wandplank in Amsterdam

Bovendien zijn er natuurlijk ook verschillende vormen mogelijk voor de zwevende wandplank in Amsterdam. Bijvoorbeeld een wandplank met ronde vormen. Stoer maar toch subtiel. Maar ook dik en massief voor de ultieme stoere, robuuste look is mogelijk. En wat dacht je van staal met een rechte afwerking of een gaaswerk, echt industrieel! Er zijn heel veel verschillende soorten.. kijk snel eens of er iets voor jouw tussen staat.

website.wandplank1
zwevende wandplank in Amsterdam

zwevende wandplank in Amsterdam

Inmiddels ben je er vast wel achter dat wij super enthousiast worden van onze wandplanken. En hopen we natuurlijk dat we jouw ook enthousiast hebben gekregen over de mogelijkheden van een zwevende wandplank in Amsterdam. Maar we vinden het natuurlijk ook leuk om je in “real life” te ontmoeten en zelf kennis te laten maken met onze wandplanken. Daarom hebben wij in ons kantoor/showroom te Heerle NB. een wand gemaakt met vele wandplanken. Hier mag je best vragen om bijvoorbeeld een  blinde wandplank van de muur te halen om het bevestigingssysteem te bekijken.

website wandplanken.2
zwevende wandplank in Amsterdam

Meer toepassingen voor een wandplank?

Wat dacht je dan van het toffe project hieronder. Met een klein schroefje in de muur een touwtje en een potlood hebben wij een ronde cirkel getrokken. Hier overheen hebben wij een blinde wandplank van eikenhout 25mm dik aan de muur bevestigd. Een leuk muurvaasje, een decoratie hanger en wat accessoires op de plank en je hebt een super leuk en sfeervol hoekje gemaakt. En eigenlijk ook nog eens best wel budget vriendelijk. Wij gebruikten hiervoor namelijk een klein test potje muurverf van de bouwmarkt uit de buurt.

wandplanken website
zwevende wandplank in Amsterdam