Steigerhouten kledingkast Pip

Vanaf 555,00

Deze steigerhouten kledingkast Pip heeft een stoere uitstraling door de zwarte details. Hieronder stelt u de kast naar uw eigen wensen verder samen.

Uitverkocht

Artikelnummer: 531 Categorie:

Beschrijving

Steigerhouten kledingkast Pip met zwarte details is perfect voor op de stoere kinderkamer.

Is het tijd voor een nieuwe of grote kledingkast voor op de kinderkamer van uw kind? Dan zou deze stoere kledingkast Pip van steigerhout met zwarte details wel eens perfect kunnen zijn.

Afmetingen

Kinderkast Pip is naar uw eigen afmeting samen te stellen, zowel de hoogte, breedte en diepte kunt u zelf bepalen. ( Alle genoemde maten hierbij zijn de buitenmaten ).

Ook is er nog ruimte om zelf in te vullen hoe je de kast graag ingedeeld zou willen hebben. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een hang en liggedeelte, een dubbel hanggedeelte of alleen planken. Er is genoeg ruimte in het tekstveld om precies te vertellen wat u graag zou willen.

Keuze voor diverse soorten steigerhout.

Tussen de opties heeft u voor deze steigerhouten kledingkast de keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout.
Meer over de verschillen tussen deze houtsoorten vindt u op deze pagina.

Kleurbehandeling

Omdat iedereen een andere smaak heeft hebben we niet alleen een keuze voor het voor steigerhout maar ook voor een kleurbehandeling. Meer over onze kleurbehandelingen vindt u hier.

Steigerhouten kledingkast Pip op de foto.

De kast op de foto is 210 cm hoog,  110 cm breed en 40 cm diep.
Verder is de kledingkast is gemaakt van nieuw steigerhout en heeft deze een white-wash kleurbehandeling gehad.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten meubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens worden de meubels in elkaar gezet en worden deze nog een keer geschuurd. Hierna volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt het meubel voor de laatste keer licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter minimaal.

Onze steigerhouten kledingkasten worden in delen geleverd. Deze zijn als u handig bent natuurlijk zelf te monteren (hierbij wordt geen gebruiksaanwijzing meegeleverd). Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tussen de opties om deze door ons te laten monteren. Dit is uiteraard alleen mogelijk in combinatie met bezorging door Barts meubelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten kledingkast Pip” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…