Steigerhouten poppenhuis

209,00

Schattig voor de meisjes dit heerlijke poppenhuisje met drie verdiepingen en een eigen balkon. Dit poppenhuis is in meerdere maten te leveren, kijk hiervoor bij de opties. De standaard diepte van dit poppenhuis is 40 cm.

afmetingen

houtsoort

kleurbehandeling

Productprijs: 209,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: st-pph Categorie:

Beschrijving

Steigerhouten poppenhuis

Steigerhouten poppenhuis is uitgerust met

  • 2 steigerhouten trappetjes
  • een steigerhouten kacheltje
  • een steigerhouten schoorsteentje
  • en een leuk balkonnetje

De overige, losse accessoires zijn niet inbegrepen.

Afmetingen steigerhouten poppenhuis.

Deze steigerhouten poppenhuis op de foto is 70 cm breed x 40 cm diep en 80 cm hoog.

De steigerhouten werkbank op de foto

De steigerhouten werkbank op de foto is gemaakt van old look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Het zelf samenstellen concept van Barts meubelen.

Doordat wij alles op bestelling maken zijn onze poppenhuizen voor kinderen grotendeels te personaliseren. Zo kiest u zelf het soort steigerhout, de kleur (bijv. wit, grijs of zelfs roze). Daarnaast bepaalt u zelf de afmetingen die past bij de leeftijd van uw kleintje(s).

Meer informatie over een steigerhouten poppenhuis gemaakt door Barts meubelen.

Wat leuk dat u eraan denkt om een steigerhouten poppenhuis voor uw kleintje(s) door ons te laten maken. De kans is groot dat u al heeft gezien dat er veel verschillende modellen zijn en dat deze poppenhuis ook allemaal weer te personaliseren zijn in de opties. Dat roept natuurlijk vragen op. Want wat is nu het grote verschil tussen de houtsoorten en hoe zien de kleuren eruit.

Natuurlijk vinden we het leuk als u langskomt zodat wij dit rustig met u kunnen doornemen. Maar we begrijpen ook dat u een drukke agenda heeft of dat het misschien wel ver rijden is! Daarom hebben we een aantal pagina’s geschreven met extra informatie en afbeeldingen. Zo kunnen we u hopelijk ook digitaal al een stuk verder helpen!

Handgemaakt met zorg en aandacht.
In onze werkplaats worden alle steigerhouten poppenhuizen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt het poppenhuis in elkaar gezet en wordt het poppenhuis nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt het poppenhuis nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Alle poppenhuizen worden volledig gemonteerd.
Het is dus een kwestie van het poppenhuisje op zijn plaats zetten en het speelplezier kan beginnen!
Kiest u voor afhalen? Controleer dan even of de poppenhuis in uw auto past.