Aanbieding!

Het ultieme hamburger boek – Julius Jaspers

10,00

Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het ultieme hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Bestel hem nu snel. op=op

Uitverkocht

EAN: 9789048861200 Artikelnummer: HUHBJJ Categorieën: ,

Beschrijving

Het ultieme hamburger boek – Julias Jaspers

Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het ultieme hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers.

Stel jouw ideale hamburger samen door dit kookboek

Dit boek vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de ultieme hamburger te maken. Compleet met alle mogelijke bereidingen en ingrediënten. Door de recepten voor de bun, de patty, de topping en de saus te combineren, creëer je je eigen ultieme hamburger. Je kunt er zelfs meer dan 1.500.000 ver- schillende hamburgers mee maken. Reken maar uit: 18 buns x 51 patties x 40 toppings x 42 sauzen 1.542.240. Van rund, kalf, varken en lam tot vis, schaaldieren en vegetarisch. Om je op weg te helpen heeft Julius 38 burgers volledig uitgewerkt en 14 bevriende chef-koks gevraagd naar hun ultieme burger.

Meer over Julias Jaspers kookboeken

“Julius Jaspers is kok, traiteur, kookboekenschrijver, mede-eigenaar van het familiebedrijf Studio Bazar en heeft een eigen brasserie en kookschool. Hij is bovenal de bedenker van Smart Cooking. Dat wil zeggen dat je zoveel mogelijk voorbereidt voor een diner, zodat je als kok zo lang mogelijk bij je gasten aan tafel kunt blijven. Voor zijn eerste Smart Cooking kookboek won Julius Jaspers in 2003 de gouden garde. Andere boeken die Julius Jaspers uit heeft gebracht zijn o.a. dit ultieme hamburgerboek en het complete bbq boek.

Extra informatie

Merk

Afmetingen

17,5 cm breed
24.5 cm hoog
2.5 cm dik

Inhoud

253 bladzijdes