Suar en staal buitenkeuken

1.055,00

Deze prachtige buitenkeuken is echt een eye catcher in uw tuin. De suar en staal buitenkeuken kan voor uw barbecue op maat gemaakt worden. Ook is dit meubel in combinatie met de coating goed beschermd tegen neerslag en vlekken van het eten of drinken.

Coating blad *

breedte tussenstuk *

coating stalen frame *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Categorie:

Beschrijving

Deze prachtige suar en staal buitenkeuken wilt u toch ook in uw tuin?

Deze buitenkeuken is gemaakt van massief suar houten bladen en een stalen frame gemaakt van kokers 40 x 40 mm. Met 70 cm werkruimte aan beiden zijkanten heeft u genoeg werkruimte. Ook heeft u alles bij de hand tijdens het barbecueën doordat u op de lagere planken ook genoeg spullen kwijt kunt.

Afmetingen

Tussen de opties kunt u zelf aangeven welke breedte u het middenstuk wilt hebben, zo kunnen wij de buitenkeuken op maat maken voor uw barbecue. Let op: door de breedte van de bladen is het enkel mogelijk om het tussenstuk tot maximaal 70 cm breed te maken.

De zijkanten van de buitenkeuken zijn standaard 70 cm breed. De totale breedte van het meubel wordt dus bepaald door de breedte van het tussenstuk.
De standaard hoogte is 90 cm en de standaard diepte is 60 cm.

De suar en staal buitenkeuken van de foto is 190 cm breed, het tussenstuk is dus 50 cm breed.

Coating op het blad

Het hout van de buitenkeuken is standaard onbehandeld wat betekend dat het gevoelig is voor vlekjes. Als je de buitenkeuken graag makkelijk wilt kunnen afdoen en vlekjes door vloeistoffen / sausjes wilt voorkomen adviseren wij u te kiezen voor een coating op het blad.

De suar en staal buitenkeuken van de foto heeft een coating op het blad gehad.

Behandelen van het stalen frame

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor een coating op het stalen onderstel. De prijs van het poedercoaten zit al bij de prijs inbegrepen. De poedercoating biedt bescherming tegen roestvorming en geeft een mooi strak uiterlijk. Wilt u de kleur van het staal zo natuurlijk mogelijk houden kies dan voor een transparante poedercoating op het staal.
Meer over het poedercoaten en de verschillende kleuren vindt u hier.

De buitenkeuken van de foto heeft een mat zwarte poedercoating gehad.

Bepaal het zelf

Wij maken alle meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen bij uw wensen. Daarom kunt u zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een aantal afmetingen. Maar mocht de afmeting die u graag wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Montage

Deze suar en staal buitenkeuken wordt standaard compleet gemonteerd geleverd. Dit betekend dat als u deze buitenkeuken af wilt halen, u goed moet nameten of deze compleet gemonteerd in de bus / aanhanger past. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat deze in zijn geheel vervoerd kan worden naar de juiste plaats in huis.