Dagen
Uren
Minuten
Seconden

De perfecte wandkast industrieel..

Barts meubelen helpt je graag met je zoektocht naar de perfecte wandkast industrieel! Om te beginnen hebben wij een enorm aanbod industriële wandkasten. Zowel van volledig staal als in een combinatie van hout en staal. Bijvoorbeeld eikenhout. Natuurlijk allemaal mooie, zware materialen en gemaakt in eigen werkplaats. 


STEL JOUW KAST ONLINE SAMEN IN 3 STAPPEN.

1. Selecteer jouw favoriete wandkast industrieel.
2. Stel deze samen volgens de opties bij dit product.
3. De totaalprijs verschijnt nu in uw scherm.

WANDKAST INDUSTRIEEL

Een wandkast industrieel is een ruim begrip. Dit kan een stoere industriële boekenkast zijn maar ook een vakkenkast over de volledige wand. 

Ook de plaats van de wandkast is natuurlijk zeer divers. Wil jij een wandkast in de woonkamer, keuken, kantoor of misschien wel in je bedrijfsruimte?

Wij omschrijven een wandkast industrieel als een wandkast van staal. Dit mag in combinatie zijn met hout maar hoeft zeker niet.

Daarnaast denken wij ook direct aan maatwerk. Want bij een echte wandkast is het natuurlijk het mooiste als de kast echt perfect past bij de ruimte.

Benieuwd naar maatwerk? Kom met ons in contact!

 

sfeer.1
sfeer.2
sfeer.3
wandkast-industrieel
Industriele-kast-moeraseik-Lesli.6

MAATWERK IS BIJ ONS EEN STANDAARD KEUZEMOGELIJKHEID

Wij denken graag met jullie mee over een “maatwerk” wandkast industrieel. Vaak worden mensen nog een beetje zenuwachtig van maatwerk. Maar daag jezelf eens uit en kom eens bij ons langs om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. En ontdek net als vele andere hoe leuk het is om zelf je eigen, unieke maatwerk wandkast industrieel samen te stellen.

vakkenkast-eikenhout-en-staal-8.1
industriele-kast-nick.3
kast-gebrand-eikenhout-en-staal-justin.2

DIRECT ONLINE DE PRIJS BEREKENEN.

Geen tijd om langs te komen? Wij hebben een prettig online keuze systeem bedacht voor het samenstellen van de wandkast industrieel. Maar hoe gaat dit precies in zijn werk? 

Het is super eenvoudig, duidelijk en snel!

Geen moeilijke vragenlijsten of irritante mailservice achteraf. Maar direct een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en kosten, gewoon online op uw beeldscherm.

0
Scroll naar top