Tv kast in Rotterdam

Op zoek naar een Tv kast in Rotterdam? Wij hebben een ruimt assortiment tv-kasten die u volledig naar eigen wens kunt samenstellen. Industriele tv meubelen, zwarte tv meubels, robuuste tv kasten. Maar ook sfeervolle, eikenhouten tvmeubels vindt je met grote regelmaat terug in ons assortiment.

tv meubel industrieel
Tv kast in Rotterdam

Wij maken de Tv kast in Rotterdam in eigen werkplaats.

In onze werkplaats te Heerle NB (Roosendaal) maken wij tv meubelen in alle soorten en maten. Zo ook uw perfecte Tv kast in Rotterdam. Hierbij werken wij met prachtige, degelijke materialen en massieve houtsoorten. Bijvoorbeeld eikenhout. Voor een tv meubel van eikenhout zijn er vele mogelijkheden bijvoorbeeld:

tv meubel industrieel
tv meubel met boomstamblad

de inrichting voor Tv kast in Rotterdam.

Wat vindt jij belangrijk bij de keuze voor jouw ideale tv-kast? Ben jij een gamer die vooral veel ruimte nodig heeft voor alle accessoires? Of zijn jullie een jong gezin met kleine kinderen? En is jullie grootste wens een bureau/speel hoekje in je tv-meubel verwerken. Of zoek je meer opbergruimte? Dus zoek je een industriële wandkast waar de tv in verwerkt kan worden. Wat jou wens ook is.. Wij helpen je graag met het realiseren van jouw woonwens voor de Tv kast in Rotterdam. Wat vind jij belangrijk voor de industriële tv-kast?

  • Veel opbergruimte.
  • Een klein model of juist een groot model.
  • Een muur vullende tv-kast van hout en staal.
  • Een tv-meubel met alleen maar lades.
  • Een tv-kast met alleen maar deurtjes.
  • Een open tv-kast industrieel.
  • Een multifunctioneel tv-meubel voor het hele gezin.

Bekijk hier alle tv-meubelen>>

tv kast industrieel
tv kast industrieel van eikenhout

Sfeer creëren met Tv kast in Rotterdam.

Houten meubelstukken dragen bij aan de sfeerbeleving in jouw huis. Naast de functionele indeling en een goede afmeting is de uitstraling natuurlijk erg belangrijk. Dit wordt bepaald door het soort hout en de bewerking hiervan. Maar ook door de combinatie van staal in het meubel bijvoorbeeld.

Hoe meer staal je toevoegt hoe stoerder het totaalplaatje zal worden. Ook de bewerking van het staal en de kleur van het hout draagt hier natuurlijk aan bij.

Kies jij voor blank hout zoals eikenhout? Of zwart hout voor een stoere, industriele look? Maar wie weet ga jij liever voor wit waarbij de houtnerf zichtbaar moet zijn. Lekker landelijk en sfeervol.

Bekijk hier alle tv-meubelen>>

tv kast industrieel web
tv kast industrieel stalen frame

De afmetingen voor Tv kast in Rotterdam

Bij iedere tv-kast kunt u een aantal standaard afmetingen kiezen. Deze opties zijn vaak te kiezen met stappen van 10 cm maar kunnen indien gewenst ook afwijkend op de cm worden gekozen. Bijvoorbeeld 120 cm, 130 cm, 140 cm, 150 cm, 160 cm, 170 cm, 180 cm, 190 cm, 200 cm, 210 cm en 220 lang. En 40 cm, 50 cm en 60 cm diep. Maar ook grotere afmetingen zoals 230 cm, 240 cm, 250 cm, 260 cm, 270 cm, 280 cm, 290 cm en 300 cm. En zelfs langere tv meubelen kunnen wij vaak voor u maken!

Daarnaast zijn ook afwijkende “vormen” geen enkel probleem. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hoek tv-kast of een U-vorm. Kunt u tussen onze “standaard online tv-kasten” de juiste afmeting niet vinden. Mail, app of bel ons en wij helpen u verder voor Tv kast in Rotterdam met de juiste afmetingen.

De ideale hoogte van een tv kast verschilt van persoon tot persoon. Vaak variërend van 40 – 50 en 60 cm. Niet bij ieder model kun je deze maat standaard kiezen in verband met de verhoudingen. Maar mocht je een tv meubel hebben gevonden en het niet met de hoogte eens zijn.. laat het ons weten.. dan kan dit vaak met een enkele aanpassing toch gerealiseerd worden.

tv meubel cato web
tv meubel cato

Tv kast in Rotterdam zwevend, op houten pootjes of stalen pootjes.

Wat vindt u mooi voor de Tv kast in Rotterdam? Zwevend door. montage aan de muur? Of liever gewoon op de grond op houten of stalen pootjes. Maar bijvoorbeeld wel hoog genoeg zodat de stofzuiger, of misschien wel de stofzuigrobot, er makkelijk onzer past.

De Tv kast in Rotterdam komen bekijken?

Liever onze tv-kasten in het echt komen bekijken? Wij zien jullie natuurlijk graag bij ons op locatie. Wij hebben een kleine, gezellige showroom bij onze werkplaats te Heerle NB. Nu hebben wij helaas niet de ruimte om al onze tv-kasten op te stellen maar wij hebben altijd wel een mooi assortiment staan met diverse meubelen waardoor u een goede indruk kunt krijgen van de mogelijkheden en uitwerking.

Dit kleine dorpje ligt op +/- 10 minuten met de auto van Roosendaal en Bergen op Zoom.
En op +/- 25 minuutjes met de auto vanaf Breda en 40 minuten vanaf Rotterdam.