Tuinbankje hout in Goes

Een tuinbankje mag in jouw tuin toch niet ontbreken. Of je nu een grote tuin hebt of een klein stadstuintje. Een buitenbank is heerlijk en online te bestellen in vele afmetingen. Kleine tuinbankjes, grote tuinbanken, diepe buitenbanken of simpele bijzetbankjes voor de tuin. Binnen ons assortiment vindt je diverse modellen zoals onze Tuinbankje hout in Goes.

DIRECT NAAR ALLE TUINBANKEN >>

tuinbankje in Roosendaal
Douglas tuinbank

Ruime keuze tuinbanken
Regelmatig aanbiedingen
Tuinbankjes van douglas
✅Steigerhouten bankjes voor de tuin
Tuinbankje hout in Goes
✅Stevige tuinbanken
Natuurlijk in vele maten en maatwerk!

tuinbank in Den Haag
zwarte tuinbank

Voeg comfortabele zitplaatsen toe met Tuinbankje hout in Goes.

Regelmatig extra zitplaatsen nodig in de tuin? Er is geen beter seizoen voor een tuinfeestje dan het voorjaar en de zomer. Barbecues, kinderpartijtjes, de tuin is heerlijk. Met ons Tuinbankje hout in Goes zorg je gemakkelijk voor die extra zitplaatsen. Een Tuinbankje hout in Goes hoeft niet te combineren met je loungeset. Hij kan vrijstaan op een leuk plekje in de tuin en bij de tuintafel of loungeset gezet worden als nodig. Een bijkomend voordeel van een dubbele zitplek in de tuin is dat je vaak de ochtend en avondzon op deze manier optimaal kan benutten. We kunnen toch allemaal dat extra zonnestraaltje wel gebruiken.

DIRECT NAAR ALLE TUINBANKEN >>

{tuinbank} in Goes
kruiwagen tuinbankje

Een goedkoop tuinbankje of een luxe buitenbank?

Wij werken met massief hout en ambacht uit eigen werkplaats dus een echte bodemprijs zul je niet snel treffen. Wat je wel treft is kwaliteit, eerlijk hout en persoonlijke afhandeling van jouw bestelling en bij vragen. Daarnaast is er natuurlijk wel verschil bij de diverse tuinbankjes. Zo hebben wij een aantal voordelige modellen van wat voordeliger hout en een ietwat basic uiterlijk die we scherp kunnen prijzen. Uiteraard zijn deze tuinbankjes nog steeds degelijk en stevig. Maar ook hebben we een assortiment met luxere houtsoorten of andere hoogwaardige materialen die wat duurder zijn.

✅Een tuinbankje zonder rugleuning
✅Buitenbankjes met rugleuning
✅Tuinbankjes voor aan de tuintafel
✅Gemaakt van douglas of steigerhout
Tuinbankje hout in Goes
✅Luxe tuinbanken van eikenhout of boom hout.
✅Stoer, natuurlijk, landelijk, sfeervol, bohemian, botanisch bij ons kun je alle kanten op!

Een tuinbankje van steigerhout in jouw tuin.

Het meest voorkomende houtsoort voor het tuinbankje blijft steigerhout. Het heeft een stoer uiterlijk en een fijn prijskaartje. Onze steigerhouten tuinbankjes zijn altijd snel te leveren. En we hebben ook bijzondere modellen zoals een tete a tete bankje en wat dacht je van onze steigerhouten kruiwagenbank.. Een steigerhouten  tuinbankje kan ook leuk aan de tuintafel als eettafelbankje.

✅ Meer over steigerhout >>
✅ Alle tuinbanken >>

Een douglas tuinbank voor jouw tuin.

Douglas is een onwijs populair houtsoort voor in de tuin. Er worden douglas tuinmeubels gemaakt zoals douglas onze tuinbanken. Maar er worden ook schuttingen en overkappingen van gebouwd. Ben jij van de rust en eenheid dan kunnen we ons voorstellen dat je dit allemaal met elkaar wilt laten matchen. Zie jij nu een Tuinbankje hout in Goes die niet in de juiste houtsoort voor jouw online staat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijs in de juiste houtsoort.

✅ Meer over douglas >>
✅ Alle tuinbanken >>

tuinbankjes voor buiten
Tuinbankje hout in Goes

✅Een tuinbankje zonder rugleuning
✅Buitenbankjes met rugleuning
✅Tuinbankjes voor aan de tuintafel
✅Gemaakt van douglas of steigerhout
Tuinbankje hout in Goes
✅Luxe tuinbanken van eikenhout of boom hout.
✅Stoere tuinbanken
✅ Natuurlijke tuinbankjes
✅ Sfeervolle tuinbanken
✅ Tuin bankjes voor in de bohemien stijl.

✅ Bij ons kun je alle kanten op voor de tuinbank buiten.
Natuurlijk is maatwerk ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.
Ook grote aantallen voor bijvoorbeeld bedrijven regelen wij met grote regelmaat.
Om de kleur mogelijkheden of bijvoorbeeld het invriezen / branden van een logo kunt u het beste even contact met on opnemen.