Steigerhouten bank in Middelharnis

Een tuinbankje mag in jouw tuin toch niet ontbreken. Of je nu een grote tuin hebt of een klein stadstuintje. Een buitenbank is heerlijk en online te bestellen in vele afmetingen. Kleine tuinbankjes, grote tuinbanken, diepe buitenbanken of simpele bijzetbankjes voor de tuin. Binnen ons assortiment vindt je diverse modellen zoals onze Steigerhouten bank in Middelharnis.

DIRECT NAAR ALLE TUINBANKEN >>


Direct naar alle tuinbanken >>

Ruime keuze tuinbanken
Regelmatig aanbiedingen
Tuinbankjes van douglas
✅Steigerhouten bankjes voor de tuin
Steigerhouten bank in Middelharnis
✅Stevige tuinbanken
Natuurlijk in vele maten en maatwerk!


tuinbankje

Voeg comfortabele zitplaatsen toe met Steigerhouten bank in Middelharnis.

Regelmatig extra zitplaatsen nodig in de tuin? Er is geen beter seizoen voor een tuinfeestje dan het voorjaar en de zomer. Barbecues, kinderpartijtjes, de tuin is heerlijk. Met ons Steigerhouten bank in Middelharnis zorg je gemakkelijk voor die extra zitplaatsen. Een Steigerhouten bank in Middelharnis hoeft niet te combineren met je loungeset. Hij kan vrijstaan op een leuk plekje in de tuin en bij de tuintafel of loungeset gezet worden als nodig. Een bijkomend voordeel van een dubbele zitplek in de tuin is dat je vaak de ochtend en avondzon op deze manier optimaal kan benutten. We kunnen toch allemaal dat extra zonnestraaltje wel gebruiken.

DIRECT NAAR ALLE TUINBANKEN >>


Direct naar alle tuinbanken >>


steigerhouten-bank-sjors-zonder-rugleuning-1.1

Een goedkoop tuinbankje of een luxe buitenbank?

Wij werken met massief hout en ambacht uit eigen werkplaats dus een echte bodemprijs zul je niet snel treffen. Wat je wel treft is kwaliteit, eerlijk hout en persoonlijke afhandeling van jouw bestelling en bij vragen. Daarnaast is er natuurlijk wel verschil bij de diverse tuinbankjes. Zo hebben wij een aantal voordelige modellen van wat voordeliger hout en een ietwat basic uiterlijk die we scherp kunnen prijzen. Uiteraard zijn deze tuinbankjes nog steeds degelijk en stevig. Maar ook hebben we een assortiment met luxere houtsoorten of andere hoogwaardige materialen die wat duurder zijn.

✅Een tuinbankje zonder rugleuning
✅Buitenbankjes met rugleuning
✅Tuinbankjes voor aan de tuintafel
✅Gemaakt van douglas of steigerhout
Steigerhouten bank in Middelharnis
✅Luxe tuinbanken van eikenhout of boom hout.
✅Stoer, natuurlijk, landelijk, sfeervol, bohemian, botanisch bij ons kun je alle kanten op!

collage-diverse-tuinbanken

Een tuinbankje van steigerhout in jouw tuin.

Het meest voorkomende houtsoort voor het tuinbankje blijft steigerhout. Het heeft een stoer uiterlijk en een fijn prijskaartje. Onze steigerhouten tuinbankjes zijn altijd snel te leveren. En we hebben ook bijzondere modellen zoals een tete a tete bankje en wat dacht je van onze steigerhouten kruiwagenbank.. Een steigerhouten  tuinbankje kan ook leuk aan de tuintafel als eettafelbankje.

✅ Meer over steigerhout >>
✅ Alle tuinbanken >>

Een douglas tuinbank voor jouw tuin.

Douglas is een onwijs populair houtsoort voor in de tuin. Er worden douglas tuinmeubels gemaakt zoals douglas onze tuinbanken. Maar er worden ook schuttingen en overkappingen van gebouwd. Ben jij van de rust en eenheid dan kunnen we ons voorstellen dat je dit allemaal met elkaar wilt laten matchen. Zie jij nu een Steigerhouten bank in Middelharnis die niet in de juiste houtsoort voor jouw online staat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijs in de juiste houtsoort.

✅ Meer over douglas >>
✅ Alle tuinbanken >>

tuinbankjes voor buiten

✅Een tuinbankje zonder rugleuning
✅Buitenbankjes met rugleuning
✅Tuinbankjes voor aan de tuintafel
✅Gemaakt van douglas of steigerhout
Steigerhouten bank in Middelharnis
✅Luxe tuinbanken van eikenhout of boom hout.
✅Stoer, natuurlijk, landelijk, sfeervol, bohemian, botanisch bij ons kun je alle kanten op!

Onderhoud voor het Steigerhouten bank in Middelharnis

Een Steigerhouten bank in Middelharnis is prachtig en als je er goed voor zorgt zul je er jarenlang plezier van hebben. Maar hoe zorg je nu goed voor jouw houten tuinbankje en andere tuinmeubelen? Een houten tuinbank zult u ondanks dat u deze bij ons al een keer kunt laten behandelen wel ieder jaar even een klein beetje aandacht geven. Wij hebben hier meer over geschreven in onze blogs en bij de producten kunt u hier ook meer over vinden

Bezoek ons voor meer informatie voor de Steigerhouten bank in Middelharnis

Wij hebben een leuk online assortiment voor het Steigerhouten bank in Middelharnis. Natuurlijk kunnen wij niet al onze tuinbanken opstellen maar wij proberen wel altijd iets te hebben staan, zeker in het voorjaar/ de zomerperiode. Daarnaast hebben we zoals je hieronder kunt zien diverse proefstalen die kunnen helpen met het maken van de juiste keuze en is er vrijwel altijd een meubelmaker aanwezig om de nodige vragen aan de stellen.

Op zoek naar kleurinspiratie voor het Steigerhouten bank in Middelharnis?

Ben jij aan het twijfelen over het houtsoort of de juiste kleur voor Steigerhouten bank in Middelharnis en wel in voor een bezoekje? Bezoek dan onze showroom te Heerle NB. Dit kleine dorpje vindt je in Brabant tussen de grote plaatsen Roosendaal en Bergen op Zoom. +/- 30 minuutjes vanuit Breda en +/- 40 minuutjes vanaf Rotterdam. Door middel van onze kleurenwand kun je verschillende kleuren zien en kun je eventueel een proefstaaltje mee naar huis nemen.


houtsoorten muur


bart.maatwerk

RUIM AANBOD KLEUREN VOOR HET Steigerhouten bank IN Middelharnis.

DOUGLAS PROEFSTALEN

STEIGERHOUTEN PROEFSTALEN

EIKENHOUTEN PROEFSTALEN

VASTE CONTACTPERSONEN VOOR VRAGEN.

LAAT JOUW EIGEN ONTWERP MAKEN VOOR DE Steigerhouten bank IN Middelharnis.

Steigerhouten bank in Middelharnis ONLINE BESTELLEN EN LATEN BEZORGEN.

Natuurlijk kan het dat je er al helemaal uit bent welk Steigerhouten bank in Middelharnis jij online wilt bestellen. Afhalen is natuurlijk altijd mogelijk. Na ontvangst van de bestelling reageren wij met een datum vanaf wanneer je kunt afhalen. Dit is geen echte afhaaldatum maar een vanaf datum. Vanaf dit moment kunt u iedere dag dat wij zijn geopend de bestelling komen afhalen. Heeft u gekozen voor bezorgen dan ontvangt u een mail met de eerstvolgende bezorg mogelijkheid. Hierop ontvangen we graag reactie of het mogelijk is. Is dit niet mogelijk, gaan we gewoon samen op zoek naar een andere datum.

Meer over bezorgen en bezorgkosten vindt u hier. >>


chauffeur.duane


bezorgen tuinbank