Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Kinderkamer van steigerhout

Is het tijd voor een nieuwe kinderkamer ( van steigerhout ), misschien omdat jullie gaan verhuizen of omdat de kleine man, of dametje, te groot is geworden voor zijn huidige kinderkamer.   In ieder geval tijd om eens rond te kijken naar de mogelijkheden..

Een kinderbed van steigerhout

Bij een mooie kinderkamer van steigerhout hoor natuurlijk een steigerhouten bed. In ons assortiment vindt u al een divers aanbod steigerhouten bedden. Of u nu op zoek bent naar een wat simpeler bed of een echt statement bed van steigerhout. 

Meer steigerhouten kinderbedden kunt u hier vinden. En natuurlijk maken wij ook steigerhouten kinderbedden naar uw eigen wensen/ideeën. Voor meer informatie over maatwerk kinderkamers van steigerhout kunt u het beste nog even verder lezen.

Een kinderkast van steigerhout

En bij een deze kinderkamer van steigerhout hoort natuurlijk ook een kast van steigerhout. Ook hierin vindt u in ons al een divers aanbod. Zo zijn er wat kleinere modellen of juist een wat groter model met veel opbergruimte. 

Meer steigerhouten kinderkasten kunt u hier vinden. En natuurlijk maken wij ook de steigerhouten kinderkasten naar uw eigen wensen/ideeën. Hieronder gaan we straks nog even verder op een maatwerk kinderkamer van steigerhout.

Een kinderkamer van steigerhout kan vaak wel wat extra opbergruimte gebruiken.

Ondanks dat wij echt voorstander zijn van niet teveel speelgoed, regelmatig ontspullen en niet te veel prullen kopen hebben kinderen toch over het algemeen nog best wel wat spullen. 

Het is natuurlijk fijn als ze dat netjes op kunnen ruimen (en dat dan ook nog doen..) Daarom hebben wij ook aan steigerhouten opbergkastjes inmiddels al een heel assortiment. Deze zijn natuurlijk niet alleen handig voor op de kinderkamer. Ook voor in de hal / woonkamer en speelkamer (als je deze luxe hebt) kan het natuurlijk heel handig zijn.

Bekijk hier ons assortiment opbergkasten.

sfeerfoto.sanne.1

Maatwerk voor de kinderkamer van steigerhout

In onze werkplaats worden al onze meubelen gemaakt. Hierdoor heeft u bij onze meubelen voor de steigerhouten kinderkamer al veel keuzemogelijkheden. Zo bepaald u zelf het houtsoort, de kleurbehandeling en bijvoorbeeld de indeling van de steigerhouten kledingkast. 

Maar het is natuurlijk ook goed mogelijk dat u op zoek bent naar een steigerhouten bed, een steigerhouten kledingkast of naar een hele kinderkamer die u niet kunt terugvinden binnen ons assortiment. Dat is natuurlijk geen enkel probleem. 

Wat u dan het beste kunt doen is een mail sturen met een afbeelding / tekening en de bijbehorende maten. Ook kunt u natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen. Of langskomen bij ons in de werkplaats / showroom om direct de mogelijkheden  te bespreken. 

Vindt hier onze contactgegevens.

 

 

Bij onze werkplaats te Heerle NB vindt u een kleine showroom waar u altijd welkom bent om met ons uw ideeën verder uit te werken of om een goed beeld te krijgen van onze producten. Bezorgen doen wij uiteraard door heel Nederland. 

0
Scroll naar top