Onze Industrieel wandmeubel bestel je op maat!

Op zoek naar een Industrieel wandmeubel? Bekijk ons online aanbod industriele kasten. Wij hebben een groot assortiment industriele vakkenkasten, boekenkasten en buffetkasten. Maar ook de wandkast industrieel vindt u in donsassortiment. Bovendien kun je alle kasten industrieel bij ons in jouw ideale afmeting laten maken. Stalen kasten met hout of volledig van staal. Met deuren, lades, een klep of open vakken. Met of zonder opbergruimte met de kast industrieel kun je alle kanten op.

kasten-Industrieel wandmeubel
Industrieel wandmeubel

Hoogwaardige, betaalbare industriele kasten uit onze eigen werkplaats. Onze kasten industrieel kun je al vele afmetingen direct online zelf samenstellen. Maar heb je specifieker maatwerk nodig voor industriele kasten kunt u altijd contact met ons opnemen voor prijzen en mogelijkheden.

Heeft u zin om langs te komen. Nog leuker! Wij hebben een kleine, maar leuke showroom te Heerle NB naast onze meubelmakerij. Hier kunnen wij alle behandelingen, materialen ed. laten zien. Daarnaast kunnen we je bezoek combineren met een afspraak met Bart. Je kunt dan direct met Bart om tafel om je wensen te bespreken.

Zo heb je altijd een unieke, kast industrieel voor jouw woning passend bij jouw interieur.

stalen-frame-Industrieel wandmeubel

Het stalen / metalen frame van Industrieel wandmeubel

In onze werkplaats te Heerle NB (Roosendaal) maken wij onze Industrieel wandmeubel in alle soorten en maten. Zo wordt het stalen frame op onze eigen las etage gemaakt. Uiteraard kunt u u ervan uitgaan dat het stalen frame wordt gemaakt van mooie, degelijke materialen.
Veel van onze industriele kasten hebben een stalen / metalen frame van bijvoorbeeld:
Koker 40x40mm
Koker 30x30mm
Koker 25x25mm
Koker 20x20mm
Maar ook grovere kokers of ongelijkzijdige kokers worden veelvuldig gebruikt voor de Industrieel wandmeubel.

Het stalen frame wordt bij ons in eigen werkplaats gelast in de afmeting die u heeft gekozen. Afhankelijk van uw keuze zullen we het staal transparant spuiten of laten voorzien van een poedercoating. Bijvoorbeeld in de populaire kleur matzwart. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen het staal niet te laten behandelen. De kans op roestvorming is dan wel groot.

bekijk al onze industriele kasten >>

Het hout voor een Industrieel wandmeubel

Het meest voorkomende hout voor de Industrieel wandmeubel is rustiek eikenhout.
Maar ook vintage eikenhout en steigerhout komen regelmatig voor.

Wist je dat wij het eikenhout naar wens kunnen kleuren. In onze showroom hebben wij een ruim assortiment kleuren en kunnen wij ook kleuren op aanvraag mengen. ( dit kan helaas (nog) niet online )

sfeer industriele kast
Industrieel wandmeubel

VOOR WELKE KASTEN INDUSTRIEEL KUN JE BIJ ONS TERECHT?

In principe kun je voor bijna alle industriële kasten van hout en/of staal bij ons terecht.
Bijvoorbeeld:

{industriele-kast}
Industrieel wandmeubel

MAATWERK Industrieel wandmeubel

En wat dacht je van een stoere wandkast. Industrieel door het stalen frame en de stalen handgrepen. Maar toch sfeervol door het warme, rustieke eikenhout. En dan niet te vergeten de combinatie met de zwarte lades en het visgraat patroon. Echt een blikvanger in jouw woonkamer of bedrijfsruimte.

visgraat kast zwart en hout

Wil jij nu ook zo’n gave, industriele kast? Dat kan natuurlijk! Deze is online te bestellen maar we kunnen natuurlijk ook samen zo’n toffe kast samenstellen helemaal volgens uw wensen en afmetingen. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen voor een maatwerk afspraak bij ons in de werkplaats.

Via onze contactpagina kun je een vrijblijvende afspraak plannen bij ons in de showroom. Of natuurlijk telefonisch / per mail uw vragen stellen.

Barts meubelen
Herelsestraat 206 – 4726SV Heerle NB