Buitenbank in Rotterdam

Een tuinbankje mag in jouw tuin toch niet ontbreken. Of je nu een grote tuin hebt of een klein stadstuintje. Een buitenbank is heerlijk en online te bestellen in vele afmetingen. Kleine tuinbankjes, grote tuinbanken, diepe buitenbanken of simpele bijzetbankjes voor de tuin. Binnen ons assortiment vindt je diverse modellen zoals onze Buitenbank in Rotterdam.
Direct naar alle tuinbanken >>

tuinbankje in Roosendaal
Douglas tuinbank

✅ Ruime keuze tuinbanken
✅ Regelmatig aanbiedingen
✅ Tuinbankjes van douglas
✅Steigerhouten bankjes voor de tuin
Buitenbank in Rotterdam
✅Stevige tuinbanken
✅ Natuurlijk in vele maten en maatwerk!

tuinbank in Den Haag
zwarte tuinbank

Voeg zitplaatsen toe met een buitenbank in Rotterdam

Regelmatig extra zitplaatsen nodig in de tuin? Er is geen beter seizoen voor een tuinfeestje dan het voorjaar en de zomer. Barbecues, kinderpartijtjes, de tuin is heerlijk. Met ons Buitenbank in Rotterdam zorg je gemakkelijk voor die extra zitplaatsen. Een Buitenbank in Rotterdam hoeft niet te combineren met je loungeset. Hij kan vrijstaan op een leuk plekje in de tuin en bij de tuintafel of loungeset gezet worden als nodig. Een bijkomend voordeel van een dubbele zitplek in de tuin is dat je vaak de ochtend en avondzon op deze manier optimaal kan benutten. We kunnen toch allemaal dat extra zonnestraaltje wel gebruiken.

Een eenvoudig tuinbankje of een luxe buitenbank?

Wij werken met massief hout en ambacht uit eigen werkplaats dus een echte bodemprijs zul je niet snel treffen. Wat je wel treft is kwaliteit, eerlijk hout en persoonlijke afhandeling van jouw bestelling en bij vragen. Daarnaast is er natuurlijk wel verschil bij de diverse tuinbankjes. Zo hebben wij een aantal voordelige modellen van wat voordeliger hout en een ietwat basic uiterlijk die we scherp kunnen prijzen. Uiteraard zijn deze tuinbankjes nog steeds degelijk en stevig. Maar ook hebben we een assortiment met luxere houtsoorten of andere hoogwaardige materialen die wat duurder zijn.

  • Een tuinbankje zonder rugleuning
  • Buitenbankjes met rugleuning
  • Tuinbankjes voor aan de tuintafel
  • Gemaakt van douglas of steigerhout
  • Buitenbank in Rotterdam
  • Luxe tuinbanken van eikenhout of boom hout.
  • Stoer, natuurlijk, landelijk, sfeervol, bohemian, botanisch bij ons kun je alle kanten op!

Een tuinbankje van steigerhout in jouw tuin

Het meest voorkomende houtsoort voor het tuinbankje blijft steigerhout. Het heeft een stoer uiterlijk en een fijn prijskaartje. Onze steigerhouten tuinbankjes zijn altijd snel te leveren. En we hebben ook bijzondere modellen zoals een tete a tete bankje. Een steigerhouten tuinbankje kan ook leuk aan de tuintafel als eettafelbankje.

Een douglas tuinbank voor jouw tuin

Douglas is een onwijs populair houtsoort voor in de tuin. Er worden douglas tuinmeubels gemaakt zoals douglas onze tuinbanken. Maar er worden ook schuttingen en overkappingen van gebouwd. Ben jij van de rust en eenheid dan kunnen we ons voorstellen dat je dit allemaal met elkaar wilt laten matchen. Zie jij nu een Buitenbank in Rotterdam die niet in de juiste houtsoort voor jouw online staat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijs in de juiste houtsoort.

tuinbankjes voor buiten
Buitenbank in Rotterdam

Bij ons kun je alle kanten op voor de tuinbank buiten.
Natuurlijk is maatwerk ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.
Ook grote aantallen voor bijvoorbeeld bedrijven regelen wij met grote regelmaat.
Om de kleur mogelijkheden of bijvoorbeeld het invriezen / branden van een logo kunt u het beste even contact met on opnemen.