Boomstamtafels; unieke, stevige tafels met een natuurlijke uitstraling

Een eettafel is vaak het hart van het huis, waar familie en vrienden samenkomen. Een eikenhouten boomstamtafel creëert een warme en gastvrije sfeer waar herinneringen worden gemaakt en gedeeld. Onze boomstamtafels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen om aan jouw specifieke smaak te voldoen. Kies het onderstel dat past bij jouw wensen en verwachtingen en bepaal zelf de maat voor jouw nieuwe eettafel.

Breng de natuur in huis met eikenhouten boomstamtafels

Stel je voor: een tafel die niet alleen een plek biedt om te eten, werken of samenkomen, maar die ook een stukje natuurlijke schoonheid naar jouw interieur brengt. Dat is precies wat onze eikenhouten boomstamtafels te bieden hebben!

Waarom boomstamtafels van eikenhout?

 • Unieke uitstraling ✨
  Elke boomstamtafel is een kunstwerk van moeder natuur. De onregelmatige vormen en prachtige houtnerf maken iedere tafel uniek en sfeervol.
 • Boomstamtafels zijn duurzaam 🌳
  Onze eikenhouten boomstamtafels zijn gemaakt om herinneringen aan te maken. Ze zijn bestand tegen dagelijks gebruik en kunnen generaties lang meegaan.
 • Milieuvriendelijk 🌿
  We zorgen dat ons hout afkomstig is van verantwoord beheerde bossen. Daarnaast zorgen wij dat “het afval” ook op een goede manier wordt verwerkt. Zo wordt het afvalhout gebruikt om te verwarmen en ook het zaagsel wordt opgehaald en hergebruikt. Zo hopen we ons steentje bij te kunnen dragen en kun je met een gerust hart genieten van je tafel.
 • Maatwerkmogelijkheden 🏡
  Pas jouw tafel aan met de afmetingen en afwerkingen die bij jouw stijl passen. Het is jouw tafel, op jouw manier!

Een investering in eikenhouten boomstamtafel kunnen wij iedereen aanbevelen

Een eikenhouten boomstamtafel kopen is geen gewone aankoop. Het is een investering in kwaliteit, stijl en duurzaamheid die we zonder aarzeling iedereen kunnen aanbevelen. Onze boomstamtafels worden gemaakt van massief eikenhout. Eikenhout staat bekend om zijn duurzaamheid, het is bestand tegen slijtage en kan generaties lang meegaan. Daarnaast kun je de tafel aanpassen aan jouw specifieke maatwerk behoeften en combineer je de boomstamtafel met jouw favoriete onderstel.

Iedere boomstamtafel is een kunstwerk van de natuur

Geen enkele tafel is hetzelfde. Iedere eikenhouten boomstamtafel is een kunstwerk van de natuur door zijn unieke houtnerf en vormen. Het voegt schoonheid toe aan je huis en verhoogt de algehele waarde van je interieur. Het is een investering waar je iedere dag van zult genieten.

Kies jouw favoriete onderstel onder de boomstamtafel.

Laat het boomstamblad dragen door jouw favoriete onderstel. Er is een ruim assortiment tafelpoten om uit te kiezen. Kies je voor metalen poten of eikenhouten tafelpoten? X-vormige, of hair-pinoten, of wil jij vrij rondom de tafel kunnen zitten en kies je voor een matrix, spinpoot onderstel. Naast ons standaard assortiment tafelpoten kun je ook altijd je verzoek voor een andere tafelpoot bij ons neerleggen. Wij kunnen vrijwel alles realiseren.

Jouw boomstamtafel thuisbezorgd door onze vriendelijke chauffeur

Na het plaatsen van een bestelling komt het beste gedeelte, oké fair, na het wachten tot we jouw tafel hebben gemaakt, namelijk de levering van jouw nieuwe boomstamtafel. Onze vriendelijke en toegewijde chauffeur komt de tafel bezorgen. Hierbij kan hij ook de montage, indien gewenst, verzorgen. Of je nu woont in het noorden, zuiden, oosten of westen van Nederland. Wij bezorgen en monteren de tafel middels eigen transport door het hele land.

Leuk feitje:
Onze chauffeur bezorgd 2-3 dagen per week alle meubelen. De andere dagen ondersteund hij de werkplaats.

Meer artikelen lezen?