Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BOOMSTAMTAFELS MET STALEN ONDERSTEL

boomstamtafels bestel je bij ons in alle soorten en maten. boomblad eettafel met boomkanten. boomstam tafel met houten of stalen onderstel.

IN ALLE SOORTEN EN MATEN.

DE BOOMSTAM TAFEL VAN EIKENHOUT MET BOOMRANDEN.

eikenhouten-boomtafel(30)met-stalen-onderstel.3
eikenhouten-boomtafel(30)met-stalen-onderstel
eikenhouten-boomtafel(30)met-stalen-onderstel.2

diverse afmetingen voor de boomstamtafel

De mogelijkheden voor een boomstamtafel zijn enorm. Natuurlijk is een boomstamtafel vrijwel altijd een langwerpige tafel met boomkanten. Maar daarnaast zijn er zoveel keuzes die bepalend zijn voor het eindplaatje. 

Zo heeft u bij ons de keuze uit diverse diktes voor de boomstamtafels. Zo hebben we massieve boomstamtafels voor binnen van 30 tot 45 mm dik. Maar daarnaast zijn er ook heel veel mogelijkheden met opgedikte bladen. Dit zorgt dat we tot een dikte van maar liefst 90 mm dik kunnen gaan met onze eiken boomstam tafelbladen.

Onze boomstamtafels worden voornamelijk gemaakt van eikenhout. Hierbij kunt u zelf de afmetingen tot op de cm bepalen als het nodig is.

Boomstamtafels kenmerken zich door de prachtige natuurlijke boomkanten aan beide zijden van het tafelblad. Wij maken voornamelijk eikenhouten boomstamtafels. Onze boomstam bladen worden verlijmd van kd-gedroogd eikenhout. Hierdoor is de boomstamtafel uiterst geschikt voor in huis.

Overige kenmerken van de eikenhouten boomstamtafels zijn lichte scheurvorming / noesten in het blad. Dit past natuurlijk perfect bij de natuurlijke look. Nu kunnen we bij persoonlijke voorkeur wel een selectie maken van veel/weinig scheur en noest. Dit is natuurlijk wel op basis van beschikbaarheid.

ONZE BOOMSTAMTAFELS

NEEM EEN KIJKJE TUSSEN ONZE PRACHTIGE BOOMSTAMTAFELS MET NATUURLIJKE DETAILS.

Bart

eigenaar / lasser & meubelmaker

Doordat wij al onze meubels zelf maken kunnen wij zoveel voor u betekenen qua maatwerk. 

Voor velen een spannende eerste stap. Maar het resultaat in alle gevallen meer dan waard!

Het is onwijs leuk om te zien hoe hier gebruik van wordt gemaakt. 

sfeer bart.2
VEELGESTELDE VRAGEN

WE HEBBEN HIER EEN AANTAL VEELGESTELDE VRAGEN VOOR JOUW UITGEWERKT.

Jazeker! Wij zijn ons er meer dan van bewust dat er honderden toffe onderstellen zijn. Helaas hebben wij de tijd nog niet gehad om deze allemaal eens te maken. Maar dit betekend natuurlijk niet dat wij dit niet willen / kunnen. 

Het snelste en makkelijkste kunt u ons een mail sturen met het product die u graag had willen hebben. Eventueel aangevuld met de keuzes en uw contactgegevens dan kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opmaken.

Jazeker, geen mega showroom maar leuk en groot genoeg om inspiratie op te doen! Wij zien jouw/jullie graag verschijnen!

Wij kunnen niet bepalen welke afmeting het mooiste in uw huis past. Maar wij kunnen wel meedenken over praktische zaken zoals hoeveel stoelen er onder welke tafel passen.

Contact
Barts meubelen

Herelsestraat 206, 4726SV Heerle NB

 

info@bartsmeubelen.nl

0
Scroll naar top