BOOMSTAMTAFELS

Onze unieke boomstamtafel stel je direct online samen. Bekijk al onze boomstamtafels of lees hieronder verder.
Ook ben je van harte welkom bij ons op locatie. Hier vindt je een werkplaats i.c.m. een impressieruimte.

boomstamtafel met grijze eetkamerstoelen
BOOMSTAMTAFEL MET X-POOT
boomstamtafel onderstel
BOOMSTAMTAFEL MET MATRIX ROND
boomstamtafel vlinderpoot
BOOMSTAMTAFEL MET VLINDERPOOT

De voordelen van onze boomstamtafels.

boomstamtafel matrix onderstel rond [800800]
boomstamtafels
01.

Afmetingen

Jij bepaalt jouw ideale afmeting. Online vindt je heel veel verschillende maten in de keuze opties.

02.

Kleuren

Behalve de meest gekozen optie: blank eikenhout met een beschermende coating vindt je in onze showroom een wand vol kleurmogelijkheden.

03.

Kwaliteit.

Wij verlijmen onze tafelbladen zelf. We selecteren onze tafelbladen zorgvuldig met aandacht voor het mooiste resultaat!

04.

Combinaties.

Online bieden wij nog niet alle mogelijkheden aan qua combinaties tussen het blad en het onderstel. Mocht je jouw ideale combinatie nog niet kunnen vinden. Mail ons of kom langs.

Ruim assortiment stalen onderstellen voor de boomstamtafels

Ruime keuze uit stalen onderstellen
boomstamtafels

Het perfecte stalen onderstel.

Het perfecte onderstel voorziet je van alle gemakken die jij graag ziet. Hij combineert perfect met jouw boomstamblad. Hij past bij de stijl van je interieur en jouw eetkamerstoelen. Kies direct online jouw ideale combinatie van een boomblad en onderstel.

Kun je jouw ideale combi niet vinden? Wij kunnen vrijwel alle onderstellen van hout en staal op maat maken. Hiervoor kun je vrijblijvende een offerte per mail aanvragen. Of kom bij ons langs. Je vindt ons in een klein dorpje genaamd Heerle. Dit dorpje vindt je in Brabant naast Roosendaal en Bergen op Zoom.

Kleurbehandeling op het hout
boomstamtafels

Kleuren voor de boomstamtafels.

Er zijn zoveel prachtige kleuren tegenwoordig dat we hebben besloten ons assortiment kleur behandelingen uit te breiden. Dit betekend dat wij op dit moment ongeveer 40 verschillende kleuren kunnen aanbieden voor jouw boomstam blad. Onwijs tof natuurlijk! Helaas is dit deel online nog niet helemaal ready omdat zoveel kleuren lastig zijn via een beeldscherm over te brengen. Maar bij ons in de showroom kunnen wij alle kleuren laten zien. Bovendien kunnen wij ook een proefstaal klaarmaken terwijl u wacht om mee naar huis te nemen.

Ook zijn we druk bezig alle kleurstalen online toe te voegen. Zo kunt u gemakkelijk thuis, vanaf de bank, een selectie kleurstalen bestellen. Match de kleurstaal met jouw vloer, de keuken of bekijk ze bij diverse lichtinvallen. En maak zo de perfecte keuze voor jouw boomstamtafels.

de-boomstamtafel-met-eetkamerstoelen
boomstamtafels

Hoeveel stoelen aan de boomstamtafels.

De ideale eethoek is natuurlijk een combinatie van een fijne eettafel en comfortabele eetkamerstoelen. Eetkamerstoelen zijn er in vele soorten en maten. De maten van eetkamerstoelen lopen ver uit elkaar. Dit maakt de vraag: hoeveel stoelen passen er aan deze boomstamtafels soms lastig. Heeft u al eetkamerstoelen en twijfelt u? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag.

Daarnaast hebben wij ons assortiment uitgebreid met een ruim aanbod eetkamerstoelen. Hiervan hebben wij het overgrote deel bij ons op locatie opgesteld staan. Natuurlijk niet iedere stoel in iedere kleur, maar wel vele stoelen in diverse stoffen. Door deze combinatie aan te bieden kunnen wij nog beter helpen met het uitzoeken van de juiste eethoek combinatie.

boomstam bijzettafels
boomstamtafels

Boomstam bijzettafels

Bekijk hier ook eens onze boomstam bijzettafels. Unieke modellen in vele vormen en maten.

boomstamtafel aan keukeneiland
boomstamtafels

Tafel aan keukeneiland

Lees meer over de mogelijkheden voor een eettafel zoals een boomstamtafel aan je keukeneiland.

boomstamtafel bij klant
boomstamtafels

Boomstamtafel inspiratie

Bekijk hier enkele voorbeelden van boomstamtafels bij onze klanten.

Wij leveren de boomstamtafels door heel Nederland.

Onze boomstamtafel zal in vrijwel alle gevallen worden bezorgd door onze vriendelijke chauffeur. Zo bestel je onze boomstamtafels gemakkelijk in Almere, Den-Haag, Zierikzee, Goes en Rotterdam. Maar ook dichter bij onze locatie zoals Roosendaal, Bergen op Zoom, Dinteloord, Wouw en Steenbergen. Misschien zoek jij wel een boomstam eettafel in Tilburg, Breda, Etten-Leur of Utrecht. Of Hoogerheide, Halsteren, Oud-Gastel, Oudenbosch en Middelharnis. Ook leveren wij vaak in Amsterdam, Amersfoort, Dordrecht en Barendrecht. En ook bij onze zuiderburen in Antwerpen en omstreken.