boomstamtafels in Dordrecht

Tijd voor een andere eettafel? Binnen ons assortiment heb je keuze uit vele eettafels, natuurlijk van massief hout! Rond, vierkant, ovaal maar bovendien onze boomstamtafels. De boomstamtafel wordt in eigen werkplaats verlijmd tot jouw ideale eetkamertafel. Jij bepaald het formaat, de afwerking en natuurlijk het onderstel. Nadat wij de tafel op maat hebben gemaakt wordt leveren wij de boomstamtafels in Dordrecht. Of een andere woonplaats naar keuze.

boomstamtafel
boomstamtafels in Dordrecht

boomstamtafels in Dordrecht

De boomstamtafel is een stoere tafel met een natuurlijke uitstraling. Wij hebben een groot assortiment boomstamtafels. Deze tafels bestel je bij ons direct online in vele afmetingen. Bovendien heb je ook keuze uit diverse diktes en natuurlijk uit diverse houten of stalen onderstellen.

waarom een boomstamtafel?
Waarom een boomstamtafel?

Stalen onderstellen voor de boomstamtafels in Dordrecht.

Onze boomstamtafels worden hoofdzakelijk verlijmd van massief eikenhout. Dit geeft de tafel een natuurlijke, sfeervolle uitstraling. Nu mag een eettafel natuurlijk ook wel een beetje stoer zijn. Dit doe je door hem te combineren met een stalen onderstel. Hierin zijn vele soorten mogelijk.
– Stalen u onderstel
– Stalen x onderstel
– 4 losse metalen poten
– Een matrix onderstel, ook wel spinpoot genoemd.
– Strip onderstellen etc.

ruime keuze stalen onderstellen voor de boomstamtafel in plaats.
Ruime keuze uit stalen onderstellen voor de boomstamtafels in Dordrecht.

De boomstamtafels uit eigen werkplaats.

Onze boomstam tafelbladen maken wij in eigen werkplaats. (Evenals een groot deel van de stalen onderstellen.)
Een tafelblad uit eigen werkplaats heeft een aantal grote voordelen.

– Eigen selectie boomstam delen.
– Verlijmd uit mooie, brede lamellen.
Dit komt ten goede aan de natuurlijke uitstraling van de tafel.
– Iedere afmeting is mogelijk.
– Eigen keuze voor stoppen scheur noest.

stoppen van scheur noest boomstamtafel
Stoppen van scheur / noest boomstamtafels in Dordrecht

Combineer de boomstamtafel met eetkamerstoelen.

Naast een prachtige eetkamertafel heb je natuurlijk ook fijne stoelen nodig. Het moment aan de eetkamertafel is een fijn moment met het gezin. Gezellig je dag bespreken of misschien beginnen jullie de ochtenden wel samen aan de eettafel. Afhankelijk van je gezin, je gewoontes en comfort zijn er vele eetkamerstoelen. Bij ons in de showroom vindt je naast onze tafels ook een prachtige collectie eetkamerstoelen. Zo kun je de perfecte eethoek volledig bij ons samenstellen.

De boomstamtafel met eetkamerstoelen
De boomstamtafel met eetkamerstoelen

Kleuren voor het boomstam tafelblad.

Er zijn zoveel prachtige kleuren tegenwoordig dat we hebben besloten ons assortiment kleur behandelingen uit te breiden. Dit betekend dat wij op dit moment ongeveer 40 verschillende kleuren kunnen aanbieden voor jouw boomstam blad. Onwijs tof natuurlijk! Helaas is dit deel online nog niet helemaal ready omdat zoveel kleuren lastig zijn via een beeldscherm over te brengen. Maar bij ons in de showroom kunnen wij alle kleuren laten zien. Bovendien kunnen wij ook een proefstaal klaarmaken terwijl u wacht om mee naar huis te nemen.

Ook zijn we druk bezig alle kleurstalen online toe te voegen. Zo kunt u gemakkelijk thuis, vanaf de bank, een selectie kleurstalen bestellen. Match de kleurstaal met jouw vloer, de keuken of bekijk ze bij diverse lichtinvallen. En maak zo de perfecte keuze voor jouw boomstamtafels in Dordrecht.

Kleurbehandeling voor de boomstamtafels in Dordrecht
Kleurbehandeling voor de boomstamtafels in Dordrecht

Geniet jij binnenkort aan jouw boomstamtafels in Dordrecht?

Wij hopen dat je een goed beeld hebt gekregen van onze boomstamtafels. Maar zijn er nog vragen.. wil je meer weten of een proefstaal bestellen? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij werken met een klein team, wordt de telefoon niet direct beantwoord, mail ons dan. Vraag ons om terug te bellen of stel uw vraag per mail. Naast onze werkplaats hebben wij een kleine showroom. Binnen onze openingstijden is hier altijd iemand aanwezig.

sfeer boomstamtafels van barts meubelen
sfeer boomstamtafels van barts meubelen