Boomstam tafels voor een sfeervolle eethoek

Boomstam tafels van eikenhout zijn werkelijk een prachtige toevoeging aan elke eethoek. Iedere tafel heeft zijn unieke natuurlijke schoonheid door hun karakteristieke nerven en knoesten. Wat er niet alleen voor zorgt dat je een prachtige eettafel hebt om aan te dineren maar ook de hele ruimte zal upgraden.

Eikenhouten boomstam tafels zijn de perfecte keuze om een sfeervolle eethoek te creëren.

De boomstamtafel is meer dan alleen een meubelstuk. Het is de plek waar je samen met het gezin, met vrienden en familie samenkomt. Of dit nu is voor een warme maaltijd, een goed gesprek of een spelletje. Wij vinden het geweldig dat we ons steentje kunnen bijdragen aan het creëren van de perfecte eettafel voor jouw thuis. Daarom doen we ons best om de mogelijkheden aan te bieden die jij nodig hebt om een boomstam tafel te laten maken die aansluit bij alle wensen en verwachtingen.

Eikenhouten boomstam tafels die je volledig kunt aanpassen aan jouw wensen en behoeften.

Een eikenhouten boomstamtafel is niet zomaar een meubelstuk; het is een kunstwerk dat de natuur in huis brengt. Maar wat deze tafels nog specialer maakt is het feit dat je ze volledig kunt aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Van de maat en kleur tot de afwerking en het onderstel. Elke eetkamer is anders, dus waarom zou je genoegen nemen met een one-size-fits-all tafel? Terwijl je met onze boomstamtafels de perfecte afmetingen kunt kiezen. Of je nu een intieme eethoek voor twee wilt creëren of een royale tafel voor grote familiemaaltijden nodig hebt, het is allemaal mogelijk. Al onze boomstamtafels worden op maat gemaakt, zodat deze fijnloos in jouw ruimte past.

Een palet aan kleurkeuzes voor de eikenhouten boomstam tafels

Eikenhout heeft van nature een warme en rijke uitstraling, maar we kunnen het eikenhout ook kleuren, zodat je deze kunt aanpassen aan je interieur. Of je nu de natuurlijke onbewerkte uitstraling wilt behouden van het eikenhout of een tint verkiest die bij je andere meubelen kiest, maatwerk biedt vele mogelijkheden qua kleuropties. Van lichte, witte tinten tot warme, donkere tinten.

De afwerking voor onze boomstam tafels

Onze boomstam tafels worden standaard gladgeschuurd opgeleverd. Eventueel in een kleur naar keuze of met een glanzende of matte lak afgewerkt. Ook in oliën hebben we een assortiment. Meestal wordt er gekozen voor een matte lak op het blad omdat dit een zo natuurlijk mogelijke uitstraling behoudt. Daarnaast heb je nog de mogelijkheid om noesten open te laten, donker te vullen of licht te laten vullen.

Onderstellen voor onze boomstam tafels

het onderstel van een boomstamtafel is als het fundament van een gebouw – het bepaalt de stabiliteit en het uiterlijk van het geheel. Of je nu de voorkeur geeft aan een minimalistisch metalen onderstel, een klassieke houten tafelpoot of zelfs een combinatie van deze materialen, hierin hebben we een groot aanbod met keuzes. Daarnaast biedt maatwerk talloze opties. Het onderstel kan de tafel een eigentijdse, industriële, rustieke of zelfs bohemian uitstraling geven, precies zoals jij het wilt.